söndag 29 maj 2011

Länge sedan, Fröken...

Nejdå. Inte särskilt. Fröken har varit fullt upptagen med att vara vaken på nätterna och att dricka vin. Fortbildning kan det kanske inte kallas, men det var i alla fall nödvändigt för att fröken skulle kunna tänka sig att gå till jobbet.

Ni måste ju förstå att det är tufft att vara Fröken. Särskilt nu när det snart är sommarlov. Fröken anar redan stora motivationsbekymmer runt hörnet, så det handlar om två tuffa veckor nu. Åtminstone i kalendern. I verkligheten handlar det först om en tredagarsvecka och därefter en fyradagarsvecka och då är egentligen fyradagarsveckan bara en endagsvecka, eftersom betygen sätts på onsdagen (och måndagen är röd). Men ändå. Ibland är det inte så jävla enkelt att vara bäst. För Fröken handlar det i och för sig mest om att stiga upp på morgonen och ta sig till jobbet, men uppstigandet sker i uppförsbacke... I övrigt är det ganska enkelt.

Om någon icke-pedagog till äventyrs läser bloggen och tycker att "Det är ett jävla tjat om sommarlov och jullov och höstlov och sportlov och påsklov", så finns det säkert andra bloggar... Du kan dra åt helvete.

Om inte, så ses vi imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar