onsdag 25 maj 2011

It's the end of the world...

...as we know it. Jorden gick under i lördags, tydligen. En storm i ett vattenglas, kanske? Nu skedde det inte riktigt så som man trott. Fröken har inte märkt så mycket av det i alla fall, förutom strötskurar och hagel, men det kan ju lika gärna vara kopplat till den isländska ekonomin, förlåt, vulkanutbrottet, menar jag.

Om nu inte jorden har gått under, måste Fröken då sluta använda det som argument för att skita i att rätta studenternas inlämningsuppgifter?

Synd. Fröken har så mycket annat att göra. Argumentationsvärdet skjuter ju dessutom inte direkt i höjden om man hela tiden tjatar om jordens undergång... Alla vet ju hur det gick för Peter i den sedelärande sagan.

För, ärligt talat: att mena att det som hände i lördags var jordens undergång, det är ungefär lika relevant som att säga att en legitimation automatiskt ger lärare högre status...
"Jag räknade lite fel" menade Camping... Lite fel? Ett halvår är i detta sammanhanget ganska mycket fel, om du frågar Fröken. Säkrast att det händer den 21 oktober då, annars blir det svårt att hinna med innan Mayakalendern visar sig vara den som satt inne med sanningen, och det är ändå en ganska daterad källa... Det faktum att karljäveln heter Camping bidrar inte till att höja argumentationsvärdet nämnvärt. Fattas bara att han heter Böda i förnamn...

Då blir det till väl att jobba itället då. Fröken ska rätta arbeten som en av apokalypsens fyra ryttare. Fröken ska bara bestämma sig för vilken; svält, krig och pest låter sådär i sammanhangent.

Döden, it is. På en blek häst.

Kill 'em all

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar