lördag 13 november 2010

Tomorrow is a long way

Om i dag var i går, så hade det varit fredagen den trettonde. Då hade fröken förstått varför hon befunnit sig ute i kvarteret med en kratta och en häcksax klockan nio en otroligt blåsig lördagsmorgon.

Nu har det pysslats och städats och klippt i en hel förmiddag, så nu väntar Fröken bara på att någon av de som lyste med sin frånvaro ska komma och fråga varför man klippt ner häcken så mycket... Det är det bästa med samfälligheter, att folk som inte deltar har en helvetes massa synpunkter. Det var samma sak när garagen skulle renoveras... Den ende snickaren i kvarteret kom när allt var klart och klagade.

Fröken är en fena på att hantera häcksaxar, både bensindrivna elektriska och manuella, så om någon har några synpunkter kan man komma hem till Fröken. Bara de kommer ihåg att ringa lite innan, så fröken hinner köpa hem gladpack och byggplast.

"Vad du klagar, Fröken! Det kunde varit värre. Det kunde varit regn och minusgrader. Eller till och med snö!" Kanske det. Men då hade vi förmodligen struntat i det till våren istället...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar