söndag 21 november 2010

The New Black

Fröken tänkte ge sig in på ett fortbildningsprojekt. Det finns två saker som Fröken är bättre på än de flesta andra. Eller, ja, egentligen är ju Fröken lite bättre än de flesta på det mesta, men just dessa två är hon omnipotent bra på: musik och anledningar till att jobba sedan istället.

Nu när det närmar sig jul tänkte Fröken, efter som man ska vara snäll när det lackar emot jul, att hon skulle göra en dubbeljulkalender. Dels för att se hur bra en playlist skulle bli om man lägger till en ny låt varje dag. Skulle den funka varje månad? Dels för att se om Fröken kan komma på tillräckligt många, tillräckligt bra anledningar att skjuta upp arbete till morgondagen.  Man kan kanske till och med kan skjuta upp det i rymden...?

Fast, nu är det ju det där med att binda upp sig och lova saker... Just detta projekt är väldigt lik någon sorts arbete, så det är lika bra att Fröken lägger in en brasklapp redan på ett tidigt stadium... Det kan bli så att det dyker upp något som får Fröken att tappa intresset, det har hänt förr. Men, jag ska ge det en ärlig chans.

Lycka till, Fröken!

Tack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar