tisdag 23 november 2010

I love you...

...you pay my rent.

Om någon har en semestervecka till övers, så vill Fröken ha första tjing på den tack! Fröken åkte till jobbet tidigt idag. Var där klockan åtta, fast hennes arbetstid egentligen inte börjar förrän klockan tio... "Du är så ambitiös, Fröken". Mm. 'Ambitiös' är kanske inte det ordet Fröken letar efter. Snarare 'Förvirrad'. Fröken vaknade imorse och var övertygad om att hon glömt något, eller inte riktigt glömt, för hon visste att det var något som skulle ske och att det förmodligen skulle göra det klockan åtta. Antingen en prövning eller en validering, tänkte Fröken.

Listig som hon är satt hon på sin plats strax innan åtta, för om hon var där innan, skulle problemet lösa sig självt när det klev in genom dörren. Klockan blev åtta och inget hände, men Fröken var fortfarande övertygad om att det var något på gång. "Då är det säkert klockan nio", tänkte Fröken. Det var det inte.

Klockan tolv hade Fröken fortfarande inte kommit på vad det var. Då åkte hon hem.

Nu är klockan halv fyra och Fröken famlar fortfarande. Skit samma. Om någon kommer på det till i morgon så lär Fröken nog få reda på det. I morgon är det i alla fall jävligt fullt på schemat. Det är Fröken ganska säker på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar