måndag 29 november 2010

Minus Celsius II

Fröken fortsätter på den inslagna vägen...

Alla klagar på att Skånetrafiken slarvar med tidtabellerna. Tydligen är det extremt mycket förseningar nu när det är snö. Det har inte Fröken märkt. Vad Fröken HAR märkt är att bussjäveln går INNAN utsatt tid. Det måste hända en gång på miljonen när man har med lokaltrafik att göra. För att kompensera Fröken var den bussen som Fröken slutligen kom med fem minuter försenad...

Fröken har betalat räkningar. Två gånger. Rent ekonomiskt har hon bara betalat dem en  gång, men när hon hade matat in alla räkningar och alla de korta logiska OCR-siffrorna, tyckte Telenor att det var läge för bredbandet att ta en mikropaus. Ingen lång, men fullt tillräcklig för att Internetbanken skulle glömma vad den höll på med. Alla gillar att göra om saker...

När vi nu ändå pratar om saker som retar upp en kan vi nämna en sådan banalitet som att Blogger allt som oftast trycker in ett extra mellanslag mellan orden.

Och att Telenor, trots att jag just beklagat mig i detta inlägg, envisas med att fortsätta vara lika instabilt som nitroglycerin i en westernfilm. Jag menar, om nu allt ändå övervakas, så borde de väl se att Fröken har problem med sitt bredband?!

"Har det bara varit elände idag, Fröken?" Nästan. En kollega kastade en isboll på Fröken så att hon missade bussen och det är mycket snö och jättekallt... Dessutom har Fröken fått skulden för ett bus som hon kanske inte ens gjort... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar