söndag 19 september 2010

Valvaka 2010

Jaha, då har Fröken gjort sin plikt och röstat. I samtliga tre val. Om man inte röstar, så kan man ju inte ha synpunkter sen... Oavsett om Frökens parti vinner eller inte, så måste man göra sin del för att kunna klaga sen. Nästa val väntar redan nu, om ett par minuter... Valvakevalet. Tv4 eller SVT...? Antar att det är Ekdahl och Peter J på fyran. Han måste snart vara större än Oprah, åtminstone i det svenska medieuniversumet finns inget program som inte PJ syns i. Frågan är vad Sveriges television ger vid handen? Carina Berg kanske... I värsta fall Ernst och Josefsson.

Å andra sidan är det inte lönt att börja följa förrän tidigast klockan åtta... Undras hur populär Fröken blir på jobbet om hon ser klart valvakan och kommer till jobbet som en zombie i morgon. Förmodligen kommer ingen ens att märka någon skillnad. Då är det kanske inte ens lönt att offra sig för demokratin, för om Fröken ändå ser ut som något från en Romerofilm, så kan hon i alla fall få sova ett par timmar extra.

Ser man till tendenser och opinionsundersökningar från den senaste tiden, så kommer Fröken ändå inte att komma i säng i vettig tid...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar