söndag 19 september 2010

Paranoid Android

Valvaka var det ja... Magiskt tråkig TV. Varken Jidhe eller Luuk kan rädda det som TV-produkt. Sverigedemokraterna får 5,9% av rösterna, så jävla pinsamt. Fröken ser framemot att läsa de utrikiska löpsedlarna imorgon, med tanke på de extremt höga hästar Sverige satt sig på när danska, holländska och franska fascister haft framgångar i motsvarande val.

SD blir vågmästare... "Vi är ansvarstagande..." Japp. "Det är ju många andra partier som kopierat vår politik..." Haahahaha. Bra där, Erik Almqvist! Att vara ett populistiskt parti är ju inget större problem... Det är bara att plocka sånt som de vet att massorna gillar från de olika partierna och sen säga att "det var vi som kom på det".

En vuxen student sa till Fröken att hon skulle rösta på SD. Det var "För mycket fokus på främlingsfientligheten, de har ju många andra bra argument..." Kanske, men så länge främlingsrädsla är ett argument, så tycker Fröken att SD är piss. Är det månne därför SVT har valt gult som färg för SD? :)

Moderaterna i egen majoritet? Då får vi anta att vi emotser en privatisering av kungahuset, skatteverket och biblioteken.

Fröken gillar inte att man ger välfärden ett vinstintresse, sen kan man vara blå eller grön eller röd eller brun. Nja, brun kan man nog inte vara alls, fast nu är ju gult det nya bruna - i alla fall om man får tro SVTs partigrafik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar