tisdag 8 mars 2011

Dåliga tider

Det är lågkonjunktur sägs det. På bloggen också känns det som. Fröken har lite idétorka. Dels har hon inte jobbat så mycket de senaste dagarna. Eller, nja, jobbat har hon väl, men hon har inte varit så mycket på jobbet. Åtminstone inte samtidigt som kollegor och studenter.

Sedan har Fröken varit ganska besparad från snedsparkar sedan hon började på vuxenutbildningen igen... Eller så har hon haft tur i sina kurser. Nu ska Fröken dock på konferens imorgon, och har vi minsta lilla tur så kommer det lite nytt stoff då.

Alternativt kan man dra igång ett flamewar mot folk som tror att Internet är privat... Som tror att man får ha saker ifred om man publicerar dem på webben. Bara för att alla är svenskar och snälla och proppfulla av både Jante och Luther.

Sån är inte Fröken. Hon tycker i och för sig att Jante är lite rolig och att Luther har fler likheter med Che och Rage Against The Machine än den tjocke munken han avbildas som. Fröken är ett under av självinsikt och blygsamhet och förutom ätt hon är så otroligt begåvad, så tycker nog Fröken annars att ödmjukheten är hennes främsta karaktärsdrag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar