torsdag 3 mars 2011

Birro och fotbollen

Fröken gillar Birro. Många klagar på Birro. Skriv själva då. Fröken gillar Birro för hans passion. Vissa saker är för viktiga för att tas lätt på. Fotboll till exempel. "Vadå? Gillar du fotboll, Fröken?" Fröken gillar fotboll. Fröken saknar Birros krönikor om italiensk fotboll på svenskafans.com.

Framför allt gillar Fröken de som brinner för det de gör och står för vad de gör oavsett varifrån vinden blåser. Ankdammen Sverige är full av tyckare som gömmer sig bakom anonymitet. "Du skriver ju under alias, Fröken? Hur jävla bra är du då?" Kanske det. Fröken är en liten fegis. Åtminstone på webben. I verkligheten försöker Fröken bättra sig varje dag. Enda sättet för Fröken att få andra att stå för det de gör, tycker och skriver är att göra det själv.

Birro är kanske väl dramatisk emellanåt, men om man som Fröken och Birro har vuxit upp på lika delar gothrock och Imperiet blir det lätt Werthervarning ibland.

Fröken gillar de som gör något passionerat, helhjärtat. Det blir bara bra på riktigt om man menar det man gör på riktigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar