lördag 11 december 2010

A Rush of Blood To The Head

Eller socker. Det går bra med socker också. Fröken har hängt med tidigare julars spöken innan. Ikväll har hon nog haft ett möte med den kommande julens spöke... Möte är kanske att ta i. Mer som något av en förnimmelse; en känsla av att "så här kan det bli, Fröken".

Fröken har bakat pepparkakor idag. Gjort tvåhundra sorters julgodis också för den delen. "Du är så duktig, Fröken". Jodåvars. Idag har Fröken varit en inkarnation av Ernst, minus pynt och inredning. I och för sig så kanske snöskottning och bortforslande av tomkartonger kvalar in som heminredning, så då är Fröken Ernst lik förbannat... Vad spöket sa? Något i stil med att: "Det är rätt åt dig Fröken. Du är så gammal att du borde begripa bättre än att trycka i dig så mycket julgodis  på en gång. Det kommer att sluta likadant för dig på julafton om du inte ändrar på ditt beteende!"

Tur att Fröken är smartare än ett spöke! Genom att ha ätit så mycket av julgodiset redan, har Fröken minimerat risken för ett liknande sockerkomadebacle på Julafton, det finns helt enkelt inte tillräckligt mycket kvar... God I'm good.

Egentligen hade Fröken tänkt sig ett inlägg av lite mer oroligt politisk natur eftersom man vill spränga julhandlare i Stockholm... Jag menar, nog för att det är jävligt mycket folk i omlopp, långa köer i affärerna och otroligt svårt att hitta parkeringsplatser, men för helvete! Handla på webben om du inte klarar pressen!

Intressant är att Sverige seglat upp som en måltavla för terrorister. Tydligen bland annat (enligt Aftonbladet) för att vi varit tysta gällande Lars Vilks. Ärligt talat, om man skulle smälla bomber för allt som Sverige undlåter att tala om, skulle det smälla flera gånger varje dag. Det har till exempel inte sprängts en endaste liten bomb för att Bruno Wintzell fick TV-tid på nittiotalet, eller för att Fröken tvingades se Staffan Westerberg på TV när hon var liten.



"I Didn't sleep last night. But I type like a motherfucker" har absolut inget att göra med detta inlägget, men eftersom Fröken ser på Sex and the City the Movie för första gången, med ett halvt öga förvisso, men eftersom den bara är halvbra, så gills det som en hel tittning... Oavsett vilket så är det en skön replik och det är aldrig fel med en intertextuell referens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar