torsdag 9 december 2010

9 december

Hittills har det mest pratats om olika ursäkter som kan komma väl till pass efter att ha skjutit upp arbete... Det har kommit önskemål från mer nitiska pedagoger än Fröken, som undrat hur man bär sig åt för att skjuta upp saker. Rop på hjälp till och med. Eftersom Fröken i grunden är en snäll och omtänksam människa, kommer ett exempel på en giltig anledning att skjuta upp arbete:

Ditt favoritlag spelar en helt meningslös sista gruppspelsmatch i Champions League. Det är redan klart att de kommer att vinna gruppen och laget de möter är klara grupptvåor. Det finns ingen "normal" svensk TV-kanal som sänder matchen, utan du måste se den på en ungersk TV-kanal på webben, med ungerska kommentatorer, hackig sändning och dålig upplösning. Matchen är lika intressant och spännande som växande gräs, smältande snö eller torkande målarfärg. Dessutom förlorar ditt lag.

Skulle det inte räcka kan du även se efterhandssändningen av en annan Champions Leaguematch du redan vet resultatet i eftersom du av misstag sett det på Text-TV.

Lycka till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar