måndag 21 november 2011

The Soundtrack of Frökens Life II

Fröken är snuvig... Men det hör inte hit. Fröken ska göra ett försök till med musikrekommendationstjänsten. Eller, ja, rekommendation och rekommendation. Här är det mer en kommendering. Inget jamsande som på Wimp. Bara en sån sak som att det heter Wimp... "Snälla, snälla, snälla..." Jepp. Med ett sånt namn får man nöja sig med att rekommendera. Fröken å andra sidan, antar en något stramare hållning.

Så blir det. Lyssna på det här! Man kan säga många saker om Popsicle. Fröken skulle nog säga att det är Sveriges viktigaste popband. "Men Fröken, det måste väl finnas an..." Sch. Jag sa inte att de nödvändigtvis var det allra bästa... "Nej, Fröken, det är ju..." Fan vad du tjatar. Lyssna nu istället.

Fröken tänkte egentligen säga att det går ganska snabbt, för det ligger inte så mycket Popsicle på Spotify. Det är ändrat nu. Nej, det är inte jobbigt. Det är bra!

Fröken har fått den del konstiga infall under sin karriär. Inga konstiga på så sätt att de varit straffbara, eller, ja, några kanske. En händelse som Fröken minns är dagen då Popsicle tillkännagav att "det fick räcka nu". Hon minns inte exakt vilken dag det var, knappt ens vilket år (Rainmän kan säkert googla det på ett ögonblick). Fröken minns mer det faktum att hon satt en timme i bilen på skolans parkering och lyssnade på en Popsicle-special på radion. Samtidigt som ungarna stod i korridoren och undrade om det skulle bli någon lektion eller inte...

Så, kan Fröken skita i lektioner för Popsicle, så måste de ju ha någon kvalitet. Om inte, så vet du vart du ska.

:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar