söndag 20 november 2011

Sökes: peace of mind

Finnes: totalt jävla kaos överallt...

Fröken behöver göra något annat. Helst något helt utan mänsklig inblandning. Spökskrivare kanske? Javisst! Nejförresten, det är jag ju redan. Det räcker inte! Fröken spökskriver ju för en person. Som är en människa.

Inte ens Dexter hjälper. Fast han vacklar också i sin övertygelse kring sin kodex... Fröken vacklar också. Kanske är seriemord det enda rätta? Jävligt kladdigt. Dessutom är vi så trångbodda på jobbet, så det blir ett helvete att få till ett bra kill-room.

Fröken är omgiven av idioter. Fröken önskar att hon också kunde drabbas av taktisk maginfluensa så fort det bränner till... Bäst av allt är att det är Frökens fel. Maginfluensan också? Förmodligen. Att studenten sparat nittiofem procent av kursen till de sista fyra veckorna? Definitivt.

Dra åt helvete. Fröken undrar hur många farmödrar som kan dö under en termin och hur ofta ungar får vara sjuka innan socialtjänsten går in och gör slut på deras lidande. Skulle man tycka synd om barnen kan man ju låta föräldern somna in. Fröken kan fixa det.

Dra. Åt. Helvete.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar