tisdag 9 februari 2010

That's When I Reach For My Revolver


Fröken har sett Men Who Stare at Goats ikväll och det var länge sedan hon blev på så genuint gott humör av en film. Jedi-tränade soldater med ett peace and love-budskap... Fröken var såld efter femton sekunder.

"I'm going into the next office"... Bonk! En klassiker redan.

På tal om klassiker. Fröken hade ganska högtflygande planer angående dagens studiedag. Men, av live-bloggning och Twitter-excess blev det intet. Vård av barn kom emellan. Tur för Fröken verkar det som. Fröken har dock fått en uppdatering. Av tredjehandskällor, men ändå. Fröken har största förtroende för sin kontakt, och även för den person som kom med informationen.

Tydligen var den viktigaste punkten på agendan vem som skulle få handla chokladbollar i cafeterian på fredagar, och, framför allt, hur många de skulle få köpa... "På riktigt?" var Frökens första fråga. Tydligen.

Då finns det pengar i alla fall? Det måste det ju göra om man kan plocka in nästan hundra pedagoger en hel dag för att diskutera något så viktigt som chokladbollar... Plötsligt känns en stor amerikansk satsning på Jedi-soldater som en helt solid investering.

Nu är Fröken jättenyfiken på vad som ska avhandlas på nästa studiedag. Förhoppningsvis handlar det då om något som verkligen har med Frökens omedelbara verksamhet att göra:

Zoegas Skånerost, eller Löfbergs Lila Mörkrost? Decisions, decisions...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar