tisdag 16 februari 2010

Closer

Fröken har rättat nationella prov tillsammans med Ian Curtis. Av en olyckshändelse råkade Fröken starta Joy Division-dokumentären på SvtPlay när hon slurfade häromdagen. Skulle du mot förmodan inte vara bekant med begreppet "slurfa" så är det en sammandragning av "slösurfa", (eventuell nyordscred går till en vän till Fröken - K.L, kontakta mig med eventuella ersättningskrav).

Hm. Där tappade Fröken rytmen så som hon brukar, men inte vill göra.

I alla fall så såg hon klart dokumentären. Kunde inte sluta. Nu har hon sett Corbijns Closer också. Sanslöst bra! Corbijns film räddade Fröken från någon timmes jobb idag. När Fröken väl kom till jobbet, så snöade det. En minusgrad och trehundra ungar som väntade på bussen... I Skåne. Snöbollskaos, någon?

Kalla gärna Fröken okollegial, men detta var sista gången hon gick ut för att bussvakta. Varför ska hon göra det? Om hon bara står där och ser på när de hjärndöda barnen bombarderar de normala barnen utan att få lov att ingripa på annat sätt än att säga "Sluta nu, lille vän!", så sanktionerar Fröken deras dåliga beteende. Det fröken önskar sig mest av allt just nu är en skolledning som backar upp Fröken, för Fröken skulle gladeligen ta en polisanmälan om hon fick lov att statuera ett exempel. Helst så att alla de snygga tjejerna ser förnedringen!

"Vad ska du göra?" frågade en av de dumstrutförsedda tolvåringarna idag... Du skulle bara veta tänkte Fröken. Tänk dig Marcellus i Pulp Fiction, så får du en ganska bra bild... "I'll go medieval on your ass". Dumstrutens mamma skulle förmodligen inte hitta honom förrän snön smält. Nån gång i mitten av april.

Nu anade Fröken att Dumstruten inte sett en så otroligt gammal och omodern film, så hon bara tittade på honom. Fröken får börja odla psykopatbilden av sig själv igen.

Nu är det så i alla fall. Fröken skiter i bussarna. Hon tänker inte stå där som ett fån. Inte utan ett par tjocka vantar och en dags diplomatisk immunitet i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar