onsdag 11 april 2012

Fan trot...

Det ante Fröken... Klart nån jävel skulle ha issues med förra inlägget. Santorum blev till och med så förbannad över sanningen att han valde att dra tillbaka sin kandidatur.

Klart man blir förbannad först, när man känner sig lurad.

Fröken anar att någon högt uppsatt skulle bli irriterad också. Klart det. Först börjar veckan med att Frökens favoritlag (Ja, Fröken gillar fotboll. Vad?) återigen tappar en ledning med fem minuter kvar. Dessutom börjar veckan med två måndagar. "Två måndagar, Fröken? Det hänger väl inte ihop?" Jo. Annandag påsk. Röd dag. Ledig. Ändå måndag. Tisdag. Första arbetsdagen. Alltså måndag. Man kan hälla socker på en bajskorv, men det är ändå skit.

Det var någon annan sak också, som Fröken var förbannad på, men eftersom mobilen och Blogger funkar lika bra ihop som just socker och bajs, så kan Fröken inte komma ihåg vad det var nu, eftersom idén (och säkert en jävligt bra sådan) nu ligger inlåst i Blogger-appen i Frökens mobil...

Eller, slog det just Fröken, så kan man välja att se det positivt. Det ska Fröken bli lite bättre på... Det kan ju vara så att Fröken fick en belöning av Gud för att hon tyckte att Gud gjort ett bra jobb som lyckats lura systemet i sextusen år... "Belöning, Fröken? Du var ju just förbannad för att veckan börjat med två måndagar?" Mmm. Alternativt väljer man att se det som att veckan innan slutat med två söndagar. Du vet... Halvtomt eller halvfullt.

Nu gillar egentligen inte Fröken söndagar alls, men Fröken gillar att vara ledig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar