söndag 5 juni 2011

Träningsdagbok, dag 4

Fröken känner, så här efter fyra dagars ganska intensiv träning, att hon börjar komma i form... Bättre form än innan i alla fall, så prognosen är helt klart god att Fröken ska pricka in toppformen till säsongen börjar på riktigt.


"Hur har det sett ut idag, Fröken?" Idag? Fröken kände att det var dags för lite söderluft. En tur till Ystad stod på agendan. På vägen dit blev det glass. Väl på plats blev det först en paus i skuggan, sen ett uthållighetstest. "Uthållighetstest, Fröken? Vad  innebär det?" Jo, eller ja, uthållighetstest är kanske inte rätt ord vid närmare eftertanke. Belastningstest är kanske en lämpligare term, eftersom testet gick ut på hur mycket grillat man kunde sätta i sig vid en sittning. Var det möjligt att få ner både kotletter, burgare och korv? Det var det. Sallad, klyftpotatis, potatissallad och såser också. Uthållighetstesten följdes upp av ett längre stretchpass. Fokus på ryggen.

Ska vi utvärdera stretchpasset och de nya träningsfaciliteterna, och det gör ju alla seriösa atleter, så kan vi säga att en däcksstol och en hängmatta är ganska likvärdiga. Åtminstone när det gäller ett entimmespass i halvskugga.

Imorgon tar vi nya tag igen. Stranden. Möjligen en Majsan-checkup också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar