torsdag 2 juni 2011

Träningsdagbok, dag 1

Fröken har ett par vänner på Facebook som är långdistanslöpare och de är jävligt noggranna med att posta sina träningsdagböcker varje dag... "Alla seriösa idrottsutövare för träningslogg, Fröken" menar de varje gång Fröken påpekar att det är lite i präktigaste laget att slå sig för bröstet så som de ändå gör.

Men, Fröken kan ju inte gärna vara sämre då, eller? Fröken vill ju inte på något sätt framstå som mindre seriös i sin strävan mot Beach2011... Hence "Träningsdagboken", då...

Vad har Fröken gjort idag då? Jo, Fröken har varit på stranden. Solat framsidan, solat baksidan, solat båda sidorna för att få en jämn, snygg solbränna runtom. Fröken har badat. Två gånger, det var dock inte särskilt avkopplande. Snarare stressande. Mer då? Efter stranden låg Fröken två timmar i skuggan med en bok och väntade på att poolpartyt som avkomman var på skulle ta slut (det var på samma ställe som stranden, fast i poolen då...). Både ryggläge och stabilt sidoläge övades.

En annan sak Fröken lärt sig är att man ska variera träningen för att man inte ska överträna någon muskelgrupp. Imorgon blir det således en tur i hängmattan för omväxlingens skull.

Fröken återkommer då med en ny rapport.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar