lördag 4 juni 2011

Träningsdagbok, dag 3

Ännu en dag... Fröken är fullt medveten om att man kanske inte kan lägga om vanorna helt utan att det blir konsekvenser; alltså steg Fröken upp klockan sju och jobbade i två timmar med bedömningsskit.

"Klockan sju? Är inte du ledig, Fröken?" Jo... Fröken är ledig och numera medveten om att man aldrig kan lita på fåglar. Ett avtal med en talgoxe är som skrivet i glass en sommardag. Sovmorgonen slutade 05.30 och efter en massa gap och skrik från holken utanför och ett besök i sovrummet av en stor geting tog Fröken det säkra före det osäkra och steg upp.

"Jaha. Hur har träningen set ut idag då, Fröken?" Stranden blev det. Där träffade Fröken en gammal bekant - Majsan. Majsan har varit återkommande varje sommar de senaste femton åren i alla fall. En kort bakgrundshistorik om man är obekant med Majsan: Majsan och Majsans man är sommarboende intill Frökens stamstrand. Majsans man är förmodligen chef på Skanska eller något liknande företag, reser ganska mycket och bjuder ofta ner affärskollegor till stugan. I stugan och på stranden underhåller Majsan med bag-in-box-rosé. Eller vitt, för den delen. Varje gång Fröken kommit till stranden har Majsan redan varit där med ett plastglas i handen och melanombenen halv nedgrävda i sanden

Ingen sommar utan Majsan, som sagt. Frågan är dock om Majsan gått över till att skjuta heroin istället för rosé, för denna säsongen är hon lika mager och ranglig som Iggy Pop. Alternativt kör hon LCHF som alla andra...

Imorgon blir det paus från stranden för Fröken ska träna på annat håll, men på måndag är det nog dags igen om vädret tillåter. Då kommer det en Majsan-uppdatering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar