onsdag 22 juni 2011

Ärligt talat, det här med sommarlov...

Det känns faktiskt lite överskattat! Poängen är ju att det bara är lärare som har det så jävla bra och är lediga hela tiden... Förklara då för Fröken var alla människor på stan kommer ifrån? Allianspolitik och allt, men inte fan kan de vara utförsäkrade allihop?

Poängen med att vara Fröken är att kunna gå i princip själv på stan utan att behöva trängas som under någon jävla julrusch. Man har ju alltid hävdat lärarnas löneutveckling, eller, ja utveckling och utveckling, Darwin hade ju inte jublat åt den evolutionen... Men, i alla fall, man har ju alltid hävdat lärarnas löneutveckling som en direkt konsekvens av att de har så extremt mycket ledighet, så varför är då alla andra också på stan? Och nej, det var inte under lunchen eller efter klockan fem.

Det blev ju en trevlig början på dagen. Tur att de mörka molnen börjar skingras nu, så Fröken kan ta en tur i hängmattan. Om bond-aset blir färdig med sin traktor nån jävla gång. Typiskt bönder, att vara de enda som börjar jobba tidigt. "Hm, enligt min GPS-tracker ligger Fröken i princip kvar i sängen, så här klockan nio på morgonen. Bäst att jag slår gräset på fältet precis utanför hennes fönster, så hon inte sover bort hela förmiddagen. Dessutom är det bäst att hon tar sin allergimedicin så den inte blir för gammal."

Idag är det Fröken som går ut och handlar tyska grönsaker och irländsk kött! Må Sveriges åkrar växa igen! Alternativt köper hon en järnnia och några billiga golfbollar - för traktorjakt. Tro inget annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar