fredag 18 februari 2011

Sportlov 2011

Alla, kanske inte alla, men ganska många i alla fall, pratar om Beach 2011. Inte Fröken. First things first. Innan det är dags för Beach 2011 är det först både Sportlov 2011 och Påsklov 2011.

Vuxenutbildningen ger Fröken helt nya möjligheter att njuta av sin ledighet. För Fröken räcker det nästan att veta att det stora flertalet studenter har ett jobb (ett riktigt jobb) att gå till när Fröken har lov.

Men visst Beach 2011 är en stor händelse. Alltså är det viktigt att träna ordentligt så man kommer i form. Fröken har bokat in två stora träningsläger. På låg höjd. Det första börjar om ett par timmar och sträcker sig över hela vecka åtta. Nästa är i april. "Vad menar du, Fröken? Ska du TRÄNA inför Beach 2011?" Fröken vet att hon inte är världens mest frekventa gymbesökerska. Man hittar henne snarare på gymmets anslagstavla för Borttappat. Men, träningen inför Beach 2011 är viktigare än man tror. Ni anar inte hur lätt man får problem med ryggen om man ska ligga åtta timmar om dagen i en hängmatta om man har slarvat med uppbyggnadsträningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar