torsdag 10 februari 2011

iFröken

Fröken har utvecklat en app till telefonen. Egentligen inte bara en app, utan mer en programsvit, lite som Microsoft Office, fast en svit där alla programdelarna är användbara på riktigt. Inget smäck som databashantering och programsynkning.

Frökens app har integrerat Marodörkartan från Harry Potterböckerna. Den körs tyst i bakgrunden och håller koll på var chefen befinner sig. För att inte tala om handledningstörstande, långpratande studenter. Den larmar diskret om du riskerar att hamna inom synhåll och uppdaterar automatiskt alla grupplistor.

Bland de övriga nyheterna finns ett portabelt lönnrum med massagefåtölj och flipperspel, samt en hologramfunktion som är sammankopplad med lektion.se och Wikipedia. Det behövs bara två knapptryckningar så låter du en hologramklon hålla lektionen och svara på alla frågor istället.

Om man istället väljer Frökens Office Advanced så ingår en snabbspolningsfunktion för konferenser, en ursäktsemulator för orättade arbeten, en skitpratssensor och en kevlarväst med förstärkt ryggparti som skydd mot kollegiala svinhugg...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar