onsdag 28 mars 2012

Idétorka...

Fröken har lite dåligt med uppslag... Bloggen är ett U-land. Lite som svensk skola i stort.

Fröken har lovat sina studenter "utvecklingssamtal" i morgon. Det vore kanske lämpligt att se till att alla inlämningsuppgifter är bedömda och klara då...? "Lämpligt" är ju ett jävligt vuxet ord... Eftersom Fröken fortfarande tenderar att räkna vuxenpoäng så kan hon gott tänka sig att sluta lite på minus idag. Fröken är så otroligt ointresserad av elevarbeten för tillfället.

"Kom igen, Fröken! Det är bara två dagar till Påsklovet!" Jotack. Fröken är otroligt medveten om det. Fröken vill inte befatta sig med kontinuerlig utvärdering och uppföljning. Fröken vill se på Milan-Barcelona på rumänsk TV.

Kanske en sväng Djungelns drottning också, för att komma i stämning inför morgondagens engelskalektion med Lilla prinsessan. "Lilla prinsessan, Fröken?" Lilla prinsessan. Lilla prinsessan är en mörkhårig, solarie-karoten-brun Blondin-Bellaklon... En sån med mjukisbyxor och för stora solglasögon en marsdag. En sån som kommer var åttonde lektion och har synpunkter på kursupplägget. Fröken hade en datakurs tillsammans med Lilla prinsessan. Hon kom på sju av trettio lektioner och var irriterad på Fröken för att det gick för snabbt. Dessutom blev hon irriterad eftersom hon tyckte att Fröken inte tog hennes bekymmer på allvar...

- Jag kan inte detta riktigt, Fröken...
- Hur menar du?
- Jag har svårt att växla mellan att jobba hemma och här.
- Jaha? Vadå, är det inte samma program.
- Nä, du vet, jag har laptop därhemma.
- Jaha?
- Nä, så du vet, jag är inte van vid musen. Det är svårt så här i början av passet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar