tisdag 19 oktober 2010

Fitter, happier

...more productive. Comfortable. Not drinking too much [...] A pig in a cage on anti-biotics.

Fröken jobbar för lite. Sägs det. Frökens tjänst är tydligen skriven i tjänstgöringsgradens motsvarighet till pesetas. Hundra Frökenprocent motsvarar ungefär tio tantprocent.

"Det kan Fröken ta, hon har inte så mycket lektioner". Tack. "Alla kursbeskrivningarna? De kan säkert Fröken skriva om. Hon har ganska mycket luft i sitt schema." Nja... "Likabehandlingsplanen? Där kan Fröken representera från språkgruppen... Det får hon in."

Tur att Fröken har så bra tjänst. Synd också, för så mycket luft som Fröken har, så lär hon ju inte få behålla det nästa termin. Särskilt inte nu när Dementorerna har fått upp vittringen på Fröken. Å andra sidan kan Fröken tänka sig att byta. Om nu Frökens jobb är så jävla bra kan de ta det, så kan Fröken safea och bara köra glosförhör från sina stentavlepärmar nästa termin. Då kanske Fröken hinner blogga ordentligt också...

Ska det pipas och mätas, så ska Fröken börja passa dörren, så hon vet exakt när tanterna går hem. För om det bara är lektionerna som räknas så kan ju Fröken avsätta en del av den abnorma mängd icke-lektionstid hon har till sitt förfogande för att föra bok över den faktiska tanttiden på plats... Då gör hon ju åtminstone något som kommer verksamheten till gagn.

Eller så kan hon kopiera lite prov, för de som finns börjar gulna. Verksamheten måste ju förbättras...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar