onsdag 6 oktober 2010

En Vampyrs bekännelser

Fröken lyssnar fortfarande på Waits... Och läser Aftonbladet.

Det var en intressant dag igår, politiskt sett också. Undras om det passar sig att ha bomberjacka och GettaGrip-kängor till de gula knätofsbyxorna? Jimmie Åkesson, ärligt talat... "Jag har aldrig känt mig så kränkt..." Säkert inte 94% av Sverige heller.

Vi vill värna det svenska. Man ska gå till kyrkan på skolavslutningen. Bondesamhället var bra. Invandring är inte bra. Allt är muslimernas fel. Nåja.

Om man nu vill värna det svenska, ska man kanske ta sitt ansvar som folkvald politiker och inte sticka så fort det inte passar? Fröken har en nioåring som agerar så. Nu är kanske inte Jimmie Åkesson nio längre, även om han såg ut att vara det i sina kortbyxor... :) Oavsett vilket... "Jag har aldrig känt mig så kränkt". För helvete. Bara för att någon ser igenom SDs politik och kallar en rasist för rasist. Om du inte står för vad du tycker, tyck då lite tystare! Det är säkert någon som har synpunkter på detta, det brukar det vara... Läs på! Gör din läxa! 

"Det var inte riktat mot kungen och hans familj", för de är okej svartskallar. Fransmän och tysk-brasilianare är helt okej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar