torsdag 11 mars 2010

Blowin' off Steam...


Alternativt Smack My Bitch Up... Båda funkar. Bloggen fyller sitt syfte mer vissa dagar än andra.

Fröken vacklar i sitt val av motto. Å ena sidan funkar "Dra åt helvete" fortfarande alldeles utmärkt, men å andra sidan kanske "Bara le och vinka... Le och vinka", som är Madagascarpingvinernas offentliga hållning, bättre ur mentalhygieniskt perspektiv... Det är mycket som äter på Fröken för tillfället.

Omdömen... kan man skriva en annan dag.

Fröken blev idag tillsagd av chefen att hon skulle tänka på sina relationer till sina kollegor, så att de inte kommer på kant med varandra om Fröken sätter dem i knipa...

Fröken är inte så värst frikostig med sina vänrelationer, därför har hon lite svårt att reda ut om hon blev förbannad för att vännerna blev idiotförklarde, eller om det var för "Du kan väl inte lämna dina kollegor i sticket"-argumentet användes för att få Fröken att gilla ett dåligt läge. Fröken har i princip slutat att gilla dåliga lägen. Således tänker inte Fröken vika ner sig.

En parentes: Fröken ser just nu Turkiets ambassadör, eller, ja, hör egentligen, prata om det "so called genocide" på armenier... Vi kallar det så kallat folkmord eftersom det inte finns några bevis på att det hänt, säger hon. Fuck off and die. Bildt tycker att det är olyckligt att Sverige kallar det folkmord, Turkiet kallar hem sin ambassadör... Att debattera huruvida det ska kallas folkmord eller massmord är i Frökens bok helt ovidkommande. Om ett land mördar en massa människor bör man väl stå till svars för det? Oavsett om "preskriptionstiden" gått ut eller ej... Det handlar om att erkänna att ett brott begåtts. Med tanke på att det Ottomanska riket gick ur tiden 1923, så är det väl tveksamt om man kan ställa någon person till svars och att kräva att Turkiet ska straffas för just det. Det är lika rimligt som att kräva Sverige på ersättning för vikingarnas härjningar utomlands...

Bildt menar att man inte ska politisera historien och att det på sikt kan skada Sverige... Hur då? Kommer vi inte att kunna åka på all-inclusiveresor till Side?

Hrm. Vi kom ifrån ämnet lite. Igen. Men Fröken är ändå arg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar