torsdag 14 april 2011

Isola

Fröken har suttit i en aula i tre timmar nu. Bara två timmar kvar. Fröken vaktar nationellt prov, dagen till ära. Kaffet är slut, mackorna är slut och tårtan är slut...

Fröken skulle kunna skriva ännu ett inlägg om Björkis och ekonomin i satt sitta och glo på studenter i fem timmar, men det hjälper kanske inte. Fröken blir bara på dåligt humör av skolpolitik och det gör inte vaktandet roligare...

Bara en sådan sak som att sitta och vakta vuxna människor som skriver en utredande text under press. Det bidrar säkert till ökad kvalitet och måluppfyllelse.


Nu har Fröken nått nivån där hon försöker reda ut om tvåmeters benjaminfikusar av plast växer eller om det bara verkar så när man stirrat för länge på dem. Fröken känner igen rastlösheten hos Renton i Trainspotting när han försöker sluta med heroinet. Synd att det är en hel månad sedan man målade om här inne, annars kunde Fröken tittat på färgen medan den torkade.

Det är som en fem timmar lång version av Cast Away...

"Well regardless I would rather take my chance out there on the ocean, than to stay here and die on this shithole island spending the rest of my life talking to a god damn VOLLEYBALL."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar