söndag 2 januari 2011

Twitter...

Fröken har ett Twitter-konto. Oklart varför. Egentligen hade det var bra för fröken att öva sig på att fatta sig kort... Å andra sidan, 140 tecken? Hur kul blir det då?

44 dagar. Så länge sedan är det Fröken använde sin Twitter... Då handlade det om att snö är det vita i fågelskit. Det tycker Fröken fortfarande. Det som förvånar Fröken mest är inte att det är fyrtiofyra dagar sedan hon twittrade det, det är att den satans jävla snön fortfarande ligger kvar! För helvete!

Fröken lovade, på nyårsafton, att hon skulle bli en bättre människa. Det har hon blivit nu. Ta bort snön, tack!

"Men, det blir så ljust ute när snön täcker all lera och allt dött gräs!" Det är en sak. En annan sak är att ungarna vägrar gå ut för att de "är trötta på snön". En tredje är att en tiominuterspromenad med hunden tar trettiofem minuter numera. Och det är inte för att Fröken är gammal och trött. Det är för att man måste ta på sig en jävla massa kläder. Inte ens hunden vill gå ut utan täcke. Hon vill egentligen inte gå ut MED täcke heller, för det får henne att se tjock ut.

- Ska vi gå ut och åka pulka?
- Nä.
- Ska vi ha snöbollskrig?
- Nä.
- Vill du åka skidor?
- Nä.
- Ska vi åka in till ishallen?
- Nä.
- Bygga snögubbe?
- Nä.
- Bygga snöfästning?
- Nä.
- Skotta snö?
- Nä.
- Vad vill du göra då?
- Åka till Egypten och stanna där tills all snön är borta.

Välkommen till Real World: Fröken. Snart i en betal-TV-kanal nära dig.

"Så roligt för ungarna att det blev en vit jul!" Hur tänker du då? Var Systembolaget stängt? Här i Skåne åker folk till Bordershop, så det är aldrig ett problem. Scandline fattade det för flera år sedan, nu väntar vi bara på att det ska gå upp för den globala uppvärmningen och årstiderna också: Skåningar gillar inte vita veckor...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar