torsdag 12 augusti 2010

Beautiful Day

Dag 2... Fröken har drabbats av sig själv. Åtminstone så liknar situationen den som Fröken möjligen skulle kunna försätta någon annan i.

Fröken var extremt nöjd med sig själv när hon lämnade sin gamla arbetsplats. Tio tjänsteår hade skalats av och kastats och sorterats. Kvar var bara två halvfulla ICA-kassar och en flyttkartong. perfekt, tänkte Fröken, allt kan packas upp på tjugo minuter och därefter kan man ägna sig åt det som känns viktigare just nu... Att styra upp verksamheten (läs "fika").

Dag 2 gick och Fröken fick masa sig hem med oförrättat värv. "Vadan detta, Fröken? Du brukar vara ett under av effektivitet när det handlar om fikamöjligheter?"

I Frökens värld finns det bara plats för EN Fröken. Fröken hoppas dock att alla eventuella likheter slutar med denna...

Det bekymmer Fröken drabbades av idag var att det inte gick att packa upp lådan, för det fanns ingenstans att ställa sakerna. Då hade Pensio-Fröken, enligt ryktet, ändå tillbringat flera veckor med att röja på sitt rum... I Frökens bok är det en befrielse att slänga all skit när man drar. För att slippa ha bekymmer med det sedan.

Alltså gick hela dagen till att sanera kontoret. Nya tag imorgon, således. Då ska Fröken vädra ut gammelmansdoften och fika.

Död åt litterära rummet! Viva el Revolution!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar