söndag 1 juli 2012

Fröken is all in

Sommarlov var det, ja. Regn och mulet varenda dag... Inte riktigt, men i princip. Baltvärme idag dock, med regnskogsluftfuktighet och otroligt enerverande flugor.

Dessutom ett par utryckningar för att avhysa tjuvparkerande pensionärsas från ägorna. Bara för att Fröken råkar bo inom hörhåll från en loppis innebär det inte per automatik att man får parkera på hennes tomt. Next time I'll key your shit! Nu är det väl förstås ett helt år till nästa sommarloppis och då har Fröken förmodligen glömt bort det, alternativt åker pensionären färdtjänst då, men ändå! Vi ses på konstrundan!

Typiskt fattigpensionärer att välja att gå en dryg kilometer till den lokala divisionsjuklubbens loppmarknad för att spara tjugo spänn i parkeringsavgift.

"Vad gör du på sommarlovet när du inte gnäller, Fröken?" Fröken sitter ganska mycket i uterummet och läser, lyssnar en del på radio och tittar längtansfullt ut mot hängmattan. Fröken klipper gräs och ser på fotbolls-EM också. Fröken och Björn har sett en massa matcher i sommar, men vi väljer att inte skriva så mycket om det... Mest för att inte mata trollen och näthatarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar