lördag 25 juli 2009

Glöm allt du lärt dig


Fröken var på soptippen idag. Bilen var fylld till sista kubikcenimetern. Fröken hatar att åka till soptippen för alla är där! Helt fantastiskt - har folk inget bättre för sig på sin semester än att hänga på tippen? Dessutom ska det tjafsas och gnällas om släp som blockerar och annat. I Frökens värld ska man klara av ett besök på tippen så fort det bara är möjligt. Bilen bör t o m lastas i rätt ordning, så man slipper stå och gräva på plats. Tydligen fungerar inte alla så, utan det ska diskuteras och ventileras maskinhyror och annat med de som jobbar där. Sånt skiter Fröken i - töm bilen och stick sedan därifrån!

Det värsta är att det blir nog fler besök i sommar. Det är redan fullt utanför efter en ofrivillig vindsröjning...

På osterlentracker.se kan man följa åskvädrens framfart över Österlen. Om Fröken får välja så finns det snart en soptippentracker.se där man kan se hur mycket folk det är på tippen, för att besöket ska bli så kort som möjligt.

Annars ska Fröken prata med en av grävmaskinskillarna på tippen om att hyra en stor grävmaskin en dag, gräva ett stort jäkla hål bakom huset, ösa ner all bråte där och schakta över igen.

Sen ska hon göra likadant nästa år också. Och nästa.

2 kommentarer:

  1. Hejsan.
    Vi är Österlentracker och undrar vad vi har med sopberg att göra :-)
    Maila gärna oss :-)

    // Krister

    SvaraRadera
  2. Hehe. Ni har inget annat med sopberg att göra än att ni har just en tracker som loggar åskväder. Fröken vill ha en tracker som loggar besökstrycket på soptippen så hon slipper köerna. Tänkte att renhållningen kunde lära av er eminenta tjänst... :)

    SvaraRadera