måndag 4 juni 2012

Friatider.se

Ärligt talat... Fröken blir så jävla provocerad av rasister och främlingsfientlighet. Nästa som menar att främlingsrädlsa inte är begåvnings- eller bildningsrelaterad borde ha en fet smäll. Eller, ja, fet smäll och fet smäll... Frågan är vem som ska administrera den? Förmodligen inte Fröken. Till och med Bamse vet att ingen blir snäll av stryk. Förmodligen blir man inte smart av det heller... Men, vad fan... Har svenskt utbildningsväsende misslyckats så är det kanske värt att chansa.

Tur att Friatider.se finns som komplement till ZOG-media, så man kan läsa uteslutande svensk idrottsrapportering. Annars hade man kanske vetat att Mario Balotelli var en fotbollsspelare och inte en hiphopartist.

Det blev ett herrans liv när Elisabeth Höglund i en artikel (skulle kunna länka till den men orkar inte riktigt) menade att man skulle skriva om en vers i nationalsången för att den var kolonialistisk och stormaktsivrande. Fröken skiter i vilket. Fröken kan gilla Sverige utan en fånig nationalistisk sång. Fröken gillar inte nationella symboler heller - de tenderar att funka bra i vissa lägen, men sedan tredje Napoleonkrigets slut på 1870-talet har nationalismen mest inneburit skit. För, ärligt talat, hur stort argumentationsvärde har Götiska förbundet idag? Vikingen och Odalbonden och sånt skit som Ötzi gillar och Skansen och alla jävla hembygdsparker.

Det som Fröken blir mest provocerad av i artikeln är att man vill att Benny Andersson ska skriva den nya texten...

Det blir lite dystopiskt så här på slutet... I Idiotrepuliken har man gjort film av att välutbildade väntar med att skaffa barn så länge att de hinner bli infertila. Bara trailertrash och bondkaniner skaffar barn.

Jag är inte rädd för mångkultur. Mer rädd då för inavladerasister som vattnar åkrarna med Red Bull för att det ska växa bra.

Dra åt helvete.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar